Friday, September 11, 2009

Откриване на президента на Република Индонезия Избран

След избирането на републикански кандидати Индонезия произвежда окончателно решение. съвместно, проведено във всички региони на Република Индонезия.
Генералният избирателна комисия (KPU) накрая в стаята няколко Susilo Bambang Yudhoyono-Boediono като кандидат за президент, вицепрезидент избира за периода 2009-2014. Това определение се извършва чрез открита пленарна сесия Определяне двойка кандидат за президент и вицепрезидент през 2009 г. Избран Общи избирателна комисия сграда, Jalan Имам Bonjol, Джакарта, вчера (18 / 8).

Резултатите от пленарно заседание бе посочено в съобщението на Комисията Решение № 373/KPTS/KPU/2009. В решението на Комисията заяви, двойката на Susilo ПО-съвместими Boediono като кандидат за вицепрезидент беше избран чрез събиране на повече от 50 на сто от националните правни гласове в президентските избори, или колкото е 60,80% или 73874562 гласа. Тогава може да събере най-малко 20 на сто от гласовете в повече от половината от провинциите от 33 провинции на Индонезия.

"Това решение влиза в сила от това решение се подписали и ратифицирали", заяви генералният секретар на Комисията Бамбанг S Soeripto постановление чете.

Все пак, това решение, без присъствието на съпруга и кандидат за вицепрезидент. В съответствие само с покана появи представител на MPR, DPR, DPD, Конституционния съд, Върховния съд, представители на страната, заместник-президентски носители.
Както е известно, на 8-ми юли 2009 год. Президентски избори преди, двойката печели чрез гласуване на 73874562 гласа или 60,80%. Докато Megawati Prabowo достигна двойка колкото 32548105 гласа или 26,79% от гласовете, и двойката Wiranto, Юсуф Kalla, колкото 15081814, или 12 гласа, 41 на сто.

Въпреки това, Megawati, Prabowo и Wiranto, Юсуф Kalla, е несъгласие и хвърли на делото от Конституционния съд (МК). Втори по искане на заместник-президентската двойка, защото го счита за президентските избори в пълно повторно измами и данни гласоподавателите остават (дифтерия, тетанус и), не е истинско. Но на 12 август, Съдът отхвърли делото. Така решимостта на Комисията да направи, бе избран за заместник-кандидат за президент.
Хората на Очакванията и кандидат за вицепрезидент избран за президент може да работи добре и да бъдат отговорни за напредъка на Република Индонезия.


No comments:

Post a Comment

Bisakah kita dapatkan uang dari internet..?

Powered By Blogger