Saturday, September 12, 2009

Inaugurarea de preşedinte al Republicii Indonezia Ales

După alegerea candidaţilor republicane Indonezia produce o decizie definitivă. efectuate în comun în toate regiunile Republicii Indonezia.
Alegerile generale, Comisia (kpu), în cele din urmă a seta un cuplu Susilo Bambang Yudhoyono-Boediono ca un candidat la funcţia de preşedinte, Vice President-alege, pentru perioada 2009-2014. Această determinare se realizează printr-o determinare deschis sesiunea plenară pereche prezidenţiale candidate şi Vice President ales în 2009 general Comisiei Electorale de constructii, Jalan Imam Bonjol, Jakarta, ieri (18 / 8).

Rezultatele reuniunii plenare a fost declarat în Decizia Comisiei nr 373/KPTS/KPU/2009. În decizia Comisiei, a declarat, pereche de Susilo BY-Boediono conforme în calitate de vice-candidat prezidenţial, a fost ales prin colectarea mai mult de 50 la sută din voturile juridic naţional în alegerile prezidenţiale sau cât de mult 60.80 procente sau 73874562 voturi. Apoi, în măsură să colecteze cel puţin 20 la sută din voturi, în mai mult de jumătate din provinciile de 33 Indonezia lui provincii.

"Această decizie intră în vigoare de la această decizie este semnat sau ratificat", a declarat secretarul general al Comisiei Bambang S Soeripto decret citit.

Cu toate acestea, această decizie fără prezenţa soţului / soţiei şi vice-candidat la preşedinţie. În invitaţie linie apar doar reprezentant al MPR, DPR, DPD, Curtea Constituţională, Curtea Supremă, reprezentanţi ai vice-purtători de partid prezidenţial.

După cum se ştie, la 8 iulie 2009 a alegerilor prezidenţiale în urmă, perechea câştigătoare printr-un vot de 73874562 voturi sau 60.80 la sută. În timp ce Megawati pereche Prabowo a ajuns la cât mai multe voturi 32548105 sau 26.79 la sută din voturi, şi pereche Wiranto, Jusuf Kalla, cât mai multe 15081814, sau 12 de voturi, 41 la sută.

Cu toate acestea, Megawati, Prabowo şi Wiranto, Jusuf Kalla, au obiectat şi au aruncat procesul la Curtea Constituţională (MK). În al doilea rând-cerere cuplu vice-prezidenţiale a lui, deoarece aceasta a considerat alegerile prezidenţiale din plin de fraudă repetate şi a datelor de alegători rămân (DPT) nu este real. Dar, la 12 august, Tribunalul a respins procesul. Astfel, determinarea Comisiei putut face a fost ales vice-candidat la preşedinţie.
Aşteptărilor poporului şi candidatul la preşedinţie ales vice-presedinte poate funcţiona bine şi să fie responsabil pentru progresele înregistrate de Republica Indonezia.


No comments:

Post a Comment

Bisakah kita dapatkan uang dari internet..?

Powered By Blogger