Saturday, September 12, 2009

Inhuldiging van president van de Republiek Indonesië Gekozen

Na de verkiezing van de Republikeinse kandidaten Indonesië produceert een definitieve beslissing. gezamenlijk uitgevoerd in alle regio's van de Republiek Indonesië.
De algemene verkiezingen Commissie (KPU) ten slotte set een paar Susilo Bambang Yudhoyono-Boediono als kandidaat voor het voorzitterschap, Vice President-elect voor de periode 2009-2014. Deze bepaling wordt uitgevoerd door middel van een open zitting Bepaling paar Presidential Candidate en Vice President Verkozen in 2009 algemene verkiezingen Commissie Bouwen, Jalan Imam Bonjol, Jakarta, gisteren (18 / 8).

De resultaten van de plenaire vergadering werd vermeld in de beschikking van de Commissie nr. 373/KPTS/KPU/2009. Bij besluit van de Commissie verklaard, het paar Susilo BY-compliant Boediono als vice-presidentskandidaat werd gekozen door het verzamelen van meer dan 50 procent van de nationale rechtsorde de stemmen in de presidentsverkiezingen, of zoveel als 60,80 procent of 73.874.562 stemmen. Dan kunnen ten minste 20 procent van de stemmen in meer dan de helft van de provincies van de 33 provincies van Indonesië te verzamelen.

"Dit besluit wordt van kracht van dit besluit is ondertekend of geratificeerd", zei secretaris-generaal van de Commissie Bambang S Soeripto het decreet lezen.

Echter, dit besluit zonder de aanwezigheid van de echtgenoot en vice-presidentskandidaat. In lijn uitnodiging alleen weergegeven vertegenwoordiger van de MPR, DPR, DPD, het Constitutionele Hof, de hoogste rechterlijke instantie, vertegenwoordigers van de partij vice-presidents dragers.

Zoals bekend is, op 8 juli 2009 Presidential Election geleden, het paar winnen door een stemming van 73.874.562 stemmen of 60,80 procent. Terwijl Megawati Prabowo paar bereikt zoveel 32.548.105 stemmen of 26,79 procent van de stemmen, en het paar Wiranto, Jusuf Kalla, zo veel als 15081814, of 12 stemmen, 41 procent.

Had echter Megawati, Prabowo en Wiranto, Jusuf Kalla, bezwaar en gooide de rechtszaak aan het Grondwettelijk Hof (MK). Tweede-verzoek vice-presidentiële paar omdat zij van mening was de presidentsverkiezingen vol herhaalde fraude en kiezer gegevens blijven (DPT) is niet echt. Maar op 12 augustus, het Hof verwierp de rechtszaak. Dus de bepaling van de Commissie kon doen was gekozen tot vice-presidentskandidaat.
Verwachtingen van de mensen en vice-presidentskandidaat gekozen president kan goed werken en is verantwoordelijk voor de voortgang van de Republiek Indonesië


No comments:

Post a Comment

Bisakah kita dapatkan uang dari internet..?

Powered By Blogger