Tuesday, September 1, 2009

De impact van het winnen van de presidentiële debat Susilo Bambang Yudhoyono

Indonesië presidentsverkiezingen is verstreken op 8 juli 2009 op basis van de resultaten van bestaande enquête agentschap zei president Susilo Bambang Yudhoyono werd verkozen tot president terug in de periode 2009-2014.
Van de laatste wetgevende verkiezingen kan de conclusie dat het publiek begon de betekenis van leiderschap en de mentaliteit van de mensen de echte profs begrijpen. Misschien is de laatste wetgevende verkiezingen zijn nog steeds veel mensen die kiezen voor wit groepen (Golput), die 40% bereikt, in tegenstelling tot de presidentsverkiezingen op 8 juli 2009. Een samenleving die witte groepen (Golput) wordt afgenomen in de range van 28%, kunnen degenen die niet stemmen (Golput) meestal moest een routine-activiteit lopen niet worden overgelaten als een visser.
Met de overwinning van president Susilo Bambang Yudhoyono gaf aan dat mensen nog steeds geloven in de leiding en het succes dat hij had bereikt in de afgelopen 5 jaar. Er is nog een gedachte te overtuigen mensen denken vandaag Indonesië met de presidentiële debatten die zijn gehouden door de Algemene Verkiezingen Commissie (KPU). Vanaf de derde bijeenkomst van de visie van elke kandidaat en de missie van het dienen van elkaar nog discussie kan het publiek afleiden een duidelijke figuur van de leider en gezaghebbend. Naast de kennis die drie kandidaten hebben gezien de manier waarop ze verklaren en te uiten. Het resultaat is een mandaat voor de president van Indonesië werd gekozen voor de gemeenschap, niet alleen beloftes en slogans. Van zowel de intellectuele competentie en de verschijning van een derde kandidaat, en de gemeenschap beoordeling team dat kunnen begrijpen als meer waard wordt president van de Republiek Indonesië. Het is de plicht van president Susilo Bambang Yudhoyono te kunnen realiseren en de prestaties te verbeteren om de vooruitgang en de welvaart van Indonesië. Proficiat aan president-elect, blijven werken en blijven streven naar INDONESIË ...!!!


No comments:

Post a Comment

Bisakah kita dapatkan uang dari internet..?

Powered By Blogger